interieuradvies aan huis

Wil jij een interieur die perfect bij jou past? Waar je tot rust kan komen na een harde dag werken en je vrienden kunt uitnodigen? Dan is een professioneel interieuradvies een goed idee! Een interieurstylist komt vaak met ideeën waar je zelf niet aan denkt.

Waarom interieuradvies aan huis?

Als je zelf begint met het inrichten van je huis weet je eigenlijk vaak niet waar je moet beginnen. Wat de meeste mensen dan doen is een aantal woonwinkels bezoeken en ze kopen wat spullen die ze allemaal mooi vinden.

Uiteindelijk zet je dan alle spullen bij elkaar in je interieur en heb je allemaal mooie interieurartikelen. Maar wat je mist is de samenhang, gezelligheid en sfeer. Vaak kun je er met een kort interieuradvies nog wel iets van maken. De kans is dan wel groot dat je alsnog veel nieuwe interieurartikelen moet kopen.

Als je het vanaf het begin goed wilt aanpakken is een interieuradvies in de vorm van een interieurplan de beste optie.

Het is prettig om interieuradvies aan huis te geven. Dit werkt voor jou maar ook voor mij erg fijn. Hoe werk ik?

Ik kom voor een kennismakingsgesprek bij je thuis.

Daar kan ik met je kijken naar de indeling en welke meubels er staan.

Ook krijg ik dan een goede indruk om welke ruimtes het gaat.

Wellicht weet je tijdens het gesprek al welke meubels er moeten blijven en welke er weg mogen.

Voor mijn beeldvorming maak ik foto’s en laat ik woontijdschriften achter.

In deze woontijdschriften kun je allerlei stijlen en ideeën markeren die je aanspreken.

In het tweede gesprek kunnen we deze keuzes bespreken en je stijl bepalen. Ook het budget is van groot belang!

Als je je keuze hebt gemaakt met welk pakket ik voor je aan de slag mag kan ik aan het werk!

De pakketkeuzes kun je vinden op mijn website: www.chantalhageman.nl.