interieuradvies Angeren

In 2018 ben ik opgeleid tot interieurstyliste en interieuradviseur. Ik woon en werk vanuit Angeren, een klein dorpje ten westen van Huissen en Arnhem.

Als interieurstyliste in Angeren kun je mij inschakelen bij de start van je bouw- of verbouwplannen maar natuurlijk ook in een later stadium. Ik help je graag bij de inrichting, afwerking of opfrissing van jouw woning of kantoor.

Interieuradvies Angeren

Ik denk graag met je mee. Door mijn ervaring denk ik aan zaken waar jij wellicht niet meteen aan zult denken. Daarnaast kan ik professioneel adviseren over indeling van ruimtes, keuzes van materialen en de inzet van vakmannen.

interieuradvies angeren

Bij de afwerking of inrichting van jouw woning in Nijmegen geef ik professioneel interieuradvies waarmee je jouw huis een fijne sfeer geeft. Ik help bij de selectie van behang, meubelstoffering, raamdecoratie, zitmeubels, kleuradvies en advies over lichtinval

Is interieuradvies duur?

Lees hier meer over de manier waarop ik werk en mijn aanbod. Interieuradvies is nu haalbaar voor iedereen!

Wat kun je van mij als interieuradviseur verwachten?

Ik zorg voor een interieur waarin jij je goed voelt. Ondanks dat we online, in de woonwinkels en woonbladen veel inspiratie vinden om ons interieur in te richten, valt het toch niet mee en bekruipt ons een onzekerheid op het moment dat we een aankoop of aanpassing willen doen. Het komt vaak voor dat een bepaalde inrichting, interieursamenstelling of kleurcombinatie niet goed is doordacht en dus in de praktijk niet goed werkt.