Interieuradvies Nijmegen

Als je nieuw gaat bouwen of een bestaande woning verbouwen in en om Nijmegen dan help ik je graag!

Ik ben Chantal Hageman, ervaren interieurstyliste en ik geef professioneel interieuradvies. Als interieurstyliste voor woon- en werkomgeving heb ik veel ervaring bij het stylen van ruimtes. Ik zorg voor fijne ruimtes en denk vooruit bij de inrichting van je woning, winkel of kantoor. Bij al mijn ontwerpen houd ik rekening met de menselijk maat.

Als interieurstyliste en interieuradviseur in Nijmegen denk ik graag van het begin af aan mee bij je bouw of verbouwplannen. Door mij vroeg in je project te betrekken kan ik professioneel en objectief advies geven.

Wat kun je van mij als interieuradviseur verwachten?

Ik zorg voor een interieur waarin je je goed voelt. Ondanks dat we online, in de woonwinkels en woonbladen veel inspiratie vinden om ons interieur in te richten valt het toch niet mee en bekruipt ons een onzekerheid op het moment dat we een aankoop of aanpassing willen doen. Het komt vaak voor dat een bepaalde inrichting, interieursamenstelling of kleurcombinatie niet goed is doordacht en dus in de praktijk niet goed werkt.

Interieuradvies Nijmegen

Als interieurstyliste & interieuradviseur geef ik professioneel interieuradvies over je interieurinrichting, het gebruik van kleuren, de aanschaf van nieuwe meubelen of aanpassing van reeds beschikbare meubelen. Natuurlijk ben ik een bron van ideeën omdat dit nu eenmaal dat is waar ik goed in ben!

Hoe ziet het interieuradvies project eruit?

  • De verkennende fase
  • De analyse fase
  • Ideeën visualiseren
  • Ontwerpen
  • Opleveren

Eerst plan ik een verkennend gesprek zodat ik weet wat je wensen zijn, de stijl die je wilt, hoe de ruimte is ingedeeld, welke meubels en/of accessoires je al dan niet wilt of wilt behouden. Ik neem foto’s van de huidige situatie. We bespreken kleuren, raamstoffering en de verlichting.
In de daarop volgende fase ga ik mijn ideeën visualiseren in de vorm van een moodbord en krijg je een beeld van de mogelijke inrichting. Als we het hierover eens zijn dan steken we onze handen uit de mouwen en gaan we aan de slag. Eventuele aankopen worden gedaan en we pakken de ruimte aan tot het interieur volledig aansluit op jou persoonlijke wensen.

Als interieurstyliste & interieuradviseur in Nijmegen kun je mij inschakelen bij de start van je bouw- of verbouwplannen maar natuurlijk ook in een later stadium. Ik help je graag bij de inrichting, afwerking of opfrissing van jouw woning of kantoor.

Ik denk graag met je mee. Door mijn ervaring houd ik rekening met zaken waar jij niet meteen aan denkt. Daarnaast kan ik professioneel adviseren over indeling van ruimtes, keuze van materialen en de inzet van vakmannen.

Bij de afwerking of inrichting jouw woning in Nijmegen geef ik professioneel interieuradvies waarmee je jouw woning een fijne sfeer geeft. Ik help bij de selectie van behang, meubelstoffering, raamdecoratie, zitmeubels, kleuradvies en advies over lichtinval

Wat zijn de kosten voor interieuradvies Nijmegen?

Als je op zoek bent naar inspiratie voor het interieur van je woning vraag je om interieuradvies bij je interieuradviseur of interieurstyliste. Samen maken we van je woning in Nijmegen een mooi en warm thuis te maken. Je krijgt van mij mondeling en schriftelijk interieuradvies.

Ieder huis of kantoor is anders en heeft recht op persoonlijke aandacht. Ik heb veel ervaring en heb een aanbod voor elk budget en ieders stijl. Omvangrijke projecten voor villa’s, kantoren en winkelinrichtingen tot (kleinere) appartementen en gezinswoningen. Voor elk project zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Natuurlijk houd ik rekening met jouw budget.

Bent je benieuwd naar interieuradvies op maat? Ik ben er zeker van dat je versteld zult staan van mijn persoonlijke manier van werken. Heb je interesse of ben je benieuwd? Aarzel dan zeker niet om mij te bellen via 06 549 74 602 of stuur mij even een e-mail.