kleuradvies woonkamer

Bij aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, kan je wellicht interieuradvies gebruiken.

Voor de woonkamer is dit voor veel mensen misschien wel dé belangrijkste plek waar kleuradvies voor wordt gevraagd.

De woonkamer is namelijk de ruimte waarin het meest geleefd wordt in huis. Je ontvangt er visite, hebt er momenten van ontspanning en het maakt van je huis een écht thuis.

 De woonkamer is voor veel mensen dan ook de meest belangrijke ruimte in huis. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor de vernieuwing van je woonkamer is het verleidelijk om je volledig te focussen op het uitzoeken van nieuwe meubelen en gave accessoires. Maar heb je ook al aan verven gedacht om meer kleur aan je woonkamer te geven?

Dit kan op allerlei manieren waar ik je graag in wil adviseren. Het hangt uiteraard van diverse factoren af maar bijvoorbeeld een een accent geven op een wand kan al heel veel verschil maken. Denk ook eens aan oude meubels een nieuw leven in te blazen door hier kleur voor te gebruiken. Een lambrisering schilderen op de muur of een vloer in een andere kleur.

Dan zijn er ook nog diverse mogelijkheden welk kleurgebruik je wilt:

Neem je ton-sur-ton, kleurenpalet bestaande uit 1 kleur in verschillende tinten. Of wil je bijvoorbeeld contrasterende kleuren.

En welke verfsoort wil je… Kortom, allemaal kleuradviezen voor je woonkamer die ik graag samen graag met je uitzoek en toe ga passen!