kleuradvies

Er zijn verschillende  interieur stijlen, met elk een eigen sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een licht Scandinavisch interieur, een stoer industrieel interieur of een interieur met een landelijke sfeer.

Elke interieur stijl heeft dan ook zijn eigen kenmerken en kleuren. Welke interieur stijl en bijpassende kleuren het beste bij jou passen is heel persoonlijk. Subtiele toevoegingen van kleur in je interieur, kunnen net het verschil maken. De ruimte voelt warmer aan of je laat een schilderij door een gekleurde muur eruit springen. Maar welke kleuren passen bij de stijl die je mooi vindt? Hoe krijg je de sfeer die je zo graag wilt creëren in je eigen huis? Het is lastig om deze keuzes zelf te maken omdat het aanbod erg groot is maar je wellicht ook niet kunt visualiseren of het de juiste keuze is voor jouw huis.

Graag zou ik je hierbij willen helpen door een stijl- en kleuradvies te geven. Het interieur zie ik namelijk als één geheel! Kleuradvies is hier een onderdeel van. Om tot jouw ideale interieur te komen, maken we gezamenlijk een mix van producten, materialen en kleuren.  Dit is een proces dat tijd vraagt. Met behulp van afbeeldingen en stoffen kun je het vaak beter visualiseren.

Samen gaan we op zoek naar de juiste meubels, armaturen, raambekleding en vloer. Het kleuradvies moet hier naadloos op aansluiten zodat het een mooi geheel wordt.  Met woonaccessoires zetten we de puntjes op de i.

Mijn manier van werken staat verder uitgebreid op mijn website: www.ChantalHageman.nl.

Als interieurstyliste ontwerp ik graag een op maat gemaakte interieur.  Ik word gedreven door mijn passie voor interieur en wonen. Mijn doel is van elke ruimte een persoonlijk interieur te creëren.  De balans in vormen, kleur en materiaalgebruik  speelt hierin een belangrijke rol.  Ben je nieuwsgierig geworden over mijn stijladvies en kleurgebruik in je interieur?  Neem contact met me op!