vt wonen stylist

VT-wonen stylisten worden van niets blijer dan van stylen. Hun liefde voor interieur en mooie producten komt sterk naar voren in unieke styling ideeën en in de inspirerende make-overs op TV. Van zelfmaakideeën tot bijzonder gebruik van materialen en functionele oplossingen bij ruimtegebrek.

Door het programma en het enthousiasme van VT-wonen stylisten raken mensen enthousiast. Vaak gaan mensen zelf aan de slag door woonwinkels te bezoeken en accessoires aan te schaffen. Eenmaal thuis lukt het niet om het zo gestyled te krijgen. Op tv lijkt het dan makkelijk maar deze stylisten hebben dan ook verstand van zaken. Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen het veranderen van een paar vazen of een ander kastje. Kleuren zijn erg bepalend en ook lastig te kiezen. Maar ook de vloer en raambekleding bepalen een groot deel van het interieur. Daar komen nog eens de verlichting bij en de meubels. De accessoires zijn nodig om alles af te stylen. Dus eigenlijk komen de accessoires op het allerlaatst maar mensen zijn geneigd hiermee te beginnen als ze hun huis anders willen inrichten.

Graag zou ik je willen helpen om ook jouw huis om te toveren tot een VT-wonen huis! Stap voor stap komen we tot een prachtig eindresultaat.

Het begint door eerst kennis te maken en te bedenken welke ruimtes je graag zou willen veranderen van inrichting. Je bepaalt zelf aan welke spullen je bent gehecht dus datgene wat moet blijven. Andere spullen mogen weg. Het is fijn dat ik dit bij je thuis kan zien en opmeten zodat ik dit op kan nemen in mijn ontwerp. Uiteraard bepaal jezelf het budget wat je eraan wilt besteden. Ik laat woontijdschriften bij je achter waarin je kunt zoeken naar stijlen die je aanspreken maar ook meubilair, armaturen, kleuren en accessoires.

Bij het tweede gesprek bespreken we je keuzes en bepaal je met welk pakket ik voor je aan de slag mag gaan. De pakketkeuzes kun je vinden op mijn site www.chantalhageman.nl

Samen gaan we werken aan een super interieur!!!